Odd At Heart ♥ ART MONSTERS OF SWEDEN

Då är vi på gång! Snart kan ni stoppa ART MONSTERS OF SWEDEN i fickan och avnjuta vår konst i fantastiska – Odd At Heart – som är en hel liten värld av mörker och magi i fickformat!  I och med nästa nummer av Odd At Heart börjar vårt samarbete där alla konstnärer i ART MONSTERS OF SWEDEN presenteras i text och bild. Dessa nummer kommer bli riktiga samlarobjekt!  ♥

Så här skriver grundaren och redaktören för Odd At Heart, Hank Holmström om vårt samarbete:

”Har gjort en intervju med dessa två fantastiska konstnärer till kommande utgåvan av Odd At Heart. Från och med nästa nummer kommer Odd att bli mer intervjubaserad och uppblandat med konst, artiklar och noveller. Som en Året Runt i fickformat och på crack. Numret släpps den 25 april.

Mer info kommer snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s