Nya MONSTER-loggan klar!

ÄNTLIGEN är vår nya logga klar!  MONSTER-loggan som är baserad på ART MONSTERS  grundare Mia Makilas målning ”Momo The Sea Monster” från 2008 och är också designad av Makila (med hjälp av fantastiska MIss X ♥).

”Momo The Sea Monster” av Mia Makila, 2008.

Ett monster representerar så mycket – barndom, rädsla, humor, utanförskap, ensamhet, sorg, galenhet, lekfullhet – ja allt som en udda konstnär känner. Ett konstmonster helt enkelt! Momo är också ett glatt och optimistiskt monster som är stark men känslig och ödmjuk. Hoppas ni gillar den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s